Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: aba4eb
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Carnaval bij De Beurs

Sint-Oedenrode - Het is bijna zover. Pagat 2017! De tijd van het jaar dat je gek mag doen, jezelf mag verkleden, je iedere dag de kroeg in mag én heel veel gezelligheid. Ook bij de Beurs gaat het dit jaar weer helemaal los. 

Zo is er op zaterdag vanaf 14.00 uur de bekende sleutelpresentatie. Op zondag vanaf 15.00 uur zijn er optredens van de Havenzangers en van de Twee Pinten. Vanaf 20.00 uur gaat het door met de Voute Veest Avond. Dan kan er lekker gedanst en gezonden worden. Op maandag is er het alom bekende Struifbal in de Beurs. Dan kan men heerlijk gratis (!) pannenkoeken eten tot men er bij neervalt. Vanaf 14.00 uur is het Schlagerfestival en kun je meezingen met onder andere De Alpenzusjes. Onder andere bekend van Kontebonke en Hutje op de hei. Op de laatste dag van de carnaval, de dinsdag, is er vanaf 15.00 uur de Amsterdamse Middag. Genoeg te doen dus in de Beurs! Ben jij ook van de partij? 

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>