Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: f8ea9d
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Meer kleur in Papgat

Sint-Oedenrode - Binnenkort is het al weer carnaval. "Sint Oedenrode" wordt voor een aantal dagen "Papgat". Bij het zien van de Papgatvlaggen in het dorp begint bij velen het carnavalsgevoel al te kriebelen. Stichting Papgat is al maanden bezig met de voorbereidingen om voor u weer een prachtige carnaval te organiseren. Maar u als inwoner kunt ons daar een handje bij helpen. Want de commissie Kleurrijk Papgat, onderdeel van de Stichting, kan niet alleen heel Papgat in een kleurrijke gemeente veranderen.

Wat vragen wij van u?
Het zou mooi zijn als tijdens de carnaval Papgat bont gekleurd is. Dus versier de voorgevel van uw huis. Vraag de buren en de hele straat om mee te doen. Het kan niet gek genoeg. Maar ook voor u als winkelier is hier een rol weggelegd. Tover uw etalage om tot een carnavaleske geheel. En niet te vergeten de scholen in ons dorp. Als alle kinderen hierbij de handen uit de mouwen steken moet het toch lukken om de school feestelijk aan te kleden.
Aanmelden voor deze wedstrijd kan tot dinsdag 21 februari 12.00 uur. Een formulier hiervoor vindt u op de website van stichting Papgat. Hier staan ook alle voorwaarden van deelname beschreven.

Een deskundige jury zal op woensdag 22 februari bij alle deelnemers gaan kijken en hun punten uitdelen. Dus zorg dat u op tijd klaar bent! Want de prijzen zijn zeer zeker de moeite waard: Voor de mooist versierde straat een heerlijke barbecue. Voor alle kinderen van de winnende school is er een traktatie. En niet te vergeten de eeuwige durende (voor een jaar) roem voor de winkelier met de mooiste etalage. Het zal hun niet aan aandacht ontbreken. Is uw gevel uitgekozen tot mooiste van Papgat? Dan komt er een goed gevuld prijzenpakket uw kant uit.

Maar dat is nog niet alles. Er is ook nog een kleurwedstrijd voor alle kleine Papbuiken en Papbuikinnekes. Je kunt de kleurplaat downloaden op de website. Kleur 'm in en wie weet win jij een van de prijzen. Je hebt tot uiterlijk zondag 19 februari om de kleurplaat in te leveren.

Mocht u voor het versieren nog een Papgatvlag nodig hebben? Deze is te bestellen via de website, www.papgat.com. Voor € 12,50 is de vlag van u. De vlag en andere versierspullen vindt u ook bij het Paperas, medesponsor van de prijzen. Maar ook slagerij Kluijtmans, Groente en fruit Sanders, Z&Z Snoepshop en Puur 48 maken het mogelijk mooie prijzen uit te reiken.

Kortom, werk aan de winkel. U doet toch ook mee?! Kijk voor meer informatie, de kleurplaat en een inschrijfformulier op onze website: www.papgat.com (bij activiteiten/kleurrijk Papgat). Veel kleur- en versierplezier!

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>