Afbeelding

Win een lunchbon van De Pastorie

Algemeen

Sint-Oedenrode – Vanaf deze week kan je prachtige prijzen winnen als je stemt voor de Rooi TOP100. De eerste prijs die over de toonbank gaat is een lunchbon van De Pastorie ter waarde van maar liefst 40 euro. Wat moet je daarvoor doen?

Het enige wat je daarvoor moet doen is stemmen op je favoriete liedje. Je krijgt tot 6 februari de tijd om te stemmen en wie tot die tijd stemt maakt kans op de lunchbon van De Pastorie, de heerlijke lunchroom aan het Kerkplein. SMS TOP100 + artiest + nummer naar 1008 en maak kans! SMS precies zoals het er staat, dus let er op dat je hoofdletters gebruikt waar nodig en spaties weglaat of gebruikt waar nodig. In de krant van 8 februari wordt de eerste winnaar bekendgemaakt en gaan we door met de volgende prijs of prijzen. Er is nog een extra manier om kans te maken…
Je kunt ook nog kans maken door te stemmen op een goed doel. Welk goed doel - met een link met Sint-Oedenrode – mag van jou uiteindelijk de gehele opbrengst van de Rooi TOP100 krijgen? SMS TOP100 + naam goed doel naar 1008 en maak ook kans op de lunchbon van De Pastorie. Doe mee en win deze geweldige prijs! Bovendien steun je altijd een goed doel, want de opbrengst gaat in zijn geheel naar een nog te kiezen goede bestemming.
De Rooi TOP100 allertijden is al enkele weken bezig en de stemmen druppelen langzaamaan binnen. Het kan beter, dus stem alstublieft mee! Iedere woensdag wordt de tussenstand bekendgemaakt op www.rooitop100.nl. Zorg er voor dat jou nummer bovenaan komt te staan!

SMS TOP100 + artiest + nummer naar 1008.