Afbeelding

Rooi TOP100 schrijft goede doelen aan

Algemeen

Sint-Oedenrode – De organisatie van Rooi TOP100 allertijden heeft tientallen stichtingen en goede doelen die een connectie hebben met Sint-Oedenrode aangeschreven. In de brief worden ze aangemoedigd om met zoveel mogelijk mensen te stemmen op de Rooi TOP100.

Het stemmen voor de Rooi TOP100 allertijden begint los te komen. De komende maanden gaat Sint-Oedenrode stemmen voor de beste 100 liedjes allertijden. U-Deejay en MooiRooi zijn de initiatiefnemers. Ze willen uiteindelijk de gehele opbrengst doneren aan een Roois goed doel. Je kunt zelf bepalen wat het goede doel wordt!

Hoe kan je dat doen? Het stemmen op een goed doel werkt hetzelfde als stemmen op je favoriete nummer. Je begint je SMS met TOP100 en plaatst daarna de naam van het Rooise goede doel. Twee weken voor het evenement (de bekendmaking van de Rooi TOP100 gaat ergens in Sint-Oedenrode plaatsvinden) wordt het goede doel bekendgemaakt.

Ben je zelf betrokken bij een goed doel? Zit je in het bestuur, ben je collectant of heb je veel te maken gehad met een bepaalde stichting of organisatie en vind je dat juist dat goede doel een donatie verdient? Zorg er dan voor dat je achterban en nog veel meer mensen met hen gaan stemmen op jouw goede doel. Dat kan op allerlei manieren. Je kunt een nieuwsbrief versturen, flyers uitdelen, maar ook mond-tot-mond reclame doet het goed. Enthousiasmeer zoveel mogelijk mensen om te stemmen. Des te meer stemmen, des te meer kans dat jouw goed doel de gelukkige wordt. Het is belangrijk om ook je eigen favoriete plaat te blijven sms'en. Hoe meer er gestemd wordt, hoe hoger de cheque uitvalt voor de winnaar.

In juli of augustus zal ergens in Sint-Oedenrode de bekendmaking van Rooi TOP100 worden gehouden. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Een gezellig feest voor heel Sint-Oedenrode. De eerste ideeën zijn er en die zullen verder worden ontwikkeld. Via DeMooiRooiKrant en MooiRooi.nl blijven er updates komen.

De tussenstand van de Rooi TOP100 allertijden wordt iedere week opnieuw bekendgemaakt op woensdag via www.rooitop100.nl

Stem op uw favoriete nummer: SMS TOP100 + artiest + nummer naar 1008

Stem op uw Rooise goede doel: SMS TOP100 + Rooise goede doel naar 1008

Sms kost 0,40 cent