Afbeelding

Rooi Top100 begint zich te vullen

Algemeen

Sint-Oedenrode – De Rooise lijst der lijsten – de Rooi Top100 allertijden – begint zich langzaam maar zeker te vullen. De sms'jes druppelen binnen…

Deze week begon de officiële promotie van de Rooi Top100. Maarten Swinkels van U-Deejay en MooiRooi hebben de handen ineen geslagen. Samen willen ze voor Rooise goede doelen geld ophalen en wat is mooier om dat te doen via een muzieklijst voor en door Sint-Oedenrode? Iedereen die wil mag zijn of haar favoriete nummer + artiest sms'en naar 1008. Uiteraard mag er meer dan één keer ge-sms't worden. Dat heeft de organisatie het liefste want de complete opbrengst gaat naar nog te bepalen Rooise goede doelen!

Tussenstand
Binnen nu en ongeveer wordt de eerste tussenstand bekendgemaakt op de website www.rooitop100.nl. Je kunt dan alvast kijken of je favoriete nummer hoog genoteerd staat. Zo niet? Dan is er nog werk aan de winkel! Blijf sms'en en zorg er voor dat je favoriete liedje op nummer 1 komt. In de zomer van 2017 wordt de complete uitslag bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat dit via een evenement gebeurd. De plannen daarvoor worden nog ontwikkeld.

DOE MEE!!!

SMS TOP100 + artiest + nummer naar 1008

Een sms kost 0,45 cent