Afbeelding

Stemmen voor Rooi Top 100 is begonnen

Algemeen

Sint-Oedenrode – Terwijl NPO Radio 2 deze week de complete Top 2000 afwerkt, op weg naar de populairste plaat ooit, is het stemmen voor de Rooi Top 100 allertijden begonnen. Alle opbrengsten gaan naar Rooise goede doelen. De komende maanden kan er worden gestemd via SMS, waarna de Rooise hitlijst in de zomer van 2017 wordt gepresenteerd.

Van welk nummer krijgt u kippenvel? Gaat uw hart sneller kloppen van Adele, Queen of Prince? Is Coldplay uw favoriet of stipt u een nummer aan van George Michael nu hij overleden is en uw gedachten weer uitgaan naar zijn stem?
Er zijn zoveel mooie platen gemaakt, tienduizenden nummers vol passie, rap, soul en snerpende gitaren. Maarten Swinkels van U-Deejay en MooiRooi hebben de handen ineen geslagen om er achter te komen wat de top 100 is van Sint-Oedenrode. Via SMS nummer 1008 kunt u vanaf afgelopen Eerste Kerstdag al stemmen op uw favoriete plaat allertijden. Wat dat betreft komt de Top2000 op het juiste moment. Het is een ideale inspiratiebron.
De komende maanden kunt u zoveel stemmen als u wilt. Een SMS kost 0,45 cent, maar uiteindelijk gaat de gehele opbrengst naar Rooise goede doelen, die nog bekend worden gemaakt. In de zomer van 2017 wordt de Rooi Top100 allertijden gepresenteerd. Waar, wanneer en hoe is nog niet duidelijk. Aan die plannen wordt gewerkt. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend item/evenement wordt.
Tijdens het lezen van dit artikel zijn er waarschijnlijk verschillende nummers in uw hoofd de revue gepasseerd. Hoorde u Fleetwood Mac? De rockmuziek van Guns and Roses of punkplaten van Nirvana? Of gaat u toch meer voor totaal andere muziek van Enigma, Vangelis, Billy Joel of The Beatles? Wat voor lied het ook is, geef het door en vind uw favoriete plaat terug in de Rooi Top100 allertijden. Binnenkort wordt de eerste tussenstand bekendgemaakt.

Stem mee en help Rooise goede doelen!
SMS Top100 + artiest + nummer naar 1008. Een SMS versturen kost 0,45 cent.

www.rooitop100.nl