Afbeelding

Pinkfit: voor vrouwen die snel fit willen worden

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De gemiddelde vrouw loopt vaak verloren in een sportschool. Ze mengt zich liever niet tussen de pompende gasten die spieren aan het kweken zijn. Toch wil ze op een uitdagende manier fit worden en het liefst op een sociale en leuke manier. In Sint-Oedenrode wordt voor hen dé oplossing aangeboden: Pinkfit.

Ronald van Gerwen en Chris van den Akker zijn de bedenkers van Pinkfit. De gymleraren gaan drie avonden in de week (maandag, woensdag en donderdag) lessen geven aan vrouwen in de leeftijdscategorie 25 tot 45. "Het zijn heel intensieve oefeningen, gebaseerd op het boksen mét crossfit aspecten. Er is geen fysiek contact, er wordt gewerkt met stootzakken. Wil je snel 'in shape' raken en sterker worden? Kom dan eens een proefles meedraaien", moedigt Ronald aan.
Pinkfit gaat in sportcentrum Van den Oever, in een speciaal daarvoor ingerichte zaal, werken met kleine groepjes van acht personen. De heren weten dat iedereen een eigen niveau heeft en daar passen ze de oefeningen op aan. "Iedereen zal zich snel verbeteren, daar zorgen we voor! Daarnaast wordt het ook nog eens gezellig", vult Ronald aan.

Aanmelden voor de proefles kan via info@pink-fit.nl. Wil je snel meer informatie? Bel dan naar 06-47230351 of kijk op www.pink-fit.nl