Deze dames staan voor een volgende stap in hun leven.
Deze dames staan voor een volgende stap in hun leven.

Bij 'Dichterbij' op jezelf wonen

Human Interest

Sint-Oedenrode - Ilse vd Wijdeven, Eline vd Pasch en Debbie Schevers staan voor een mooie stap in hun leven. Ze gaan vanaf deze week op zichzelf wonen bij Dichterbij.

Dichterbij is een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking hulp bieden. Daar zullen Ilse, Eline en Debbie op hun plaats zijn, want ze vinden dat het tijd wordt om op zichzelf te gaan wonen. De dames zijn 25, 25 en 20 jaar oud. Al enkele maanden zijn ze samen met hun ouders bezig om er een gezellig thuis van te maken. Nu is het dan eindelijk zo ver. De meiden gaan van alles leren om zelfstandiger te worden en zich te ontwikkelen. Ze hebben veel zin om het avontuur aan te gaan.  

Met drieën komen ze in twee huizen te wonen die aan elkaar worden verbonden met een tussendeur. Zo kunnen ze makkelijk met elkaar in contact blijven. De huizen zijn van Dichterbij en staan dichtbij het Rooise centrum. Omdat in ieder huis twee mensen kunnen wonen, is er nog plek voor één persoon meer. De meiden zijn dan ook op zoek naar een vierde huisgenoot. Het moet een persoon zijn die bij hen past en die een WLZ indicatie heeft.
Ben jij degene of ken je iemand voor het iets zou kunnen zijn? Neem dan contact op met Bea Klaassen: 06-11795865.