Afgelopen zomer vond de zomermarkt plaats.
Afgelopen zomer vond de zomermarkt plaats.

Na zomermarkt, ook kerstmarkt in Nijnsel

Algemeen

Tijdens de zomermarkten in Nijnsel op het Beckartplein is het idee ontstaan om ook rond de kerstperiode een markt te gaan organiseren. Een aantal dorpsgenoten heeft dit initiatief samen met de evenementencommissie van De Beckart opgepakt. Die eerste Nijnselse kerstmarkt staat dan ook gepland op vrijdag 16 december van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Natuurlijk zoeken ze voor deze markt nog ondernemers of verenigingen die hun waren aan willen prijzen, reclame willen maken of informatie willen geven. De organisatie is vooral op zoek naar mensen die ook iets in de kerst- of wintersfeer kunnen presenteren of aanbieden.
Voor muzikale omlijsting, ook in kerstsfeer, wordt gezorgd. De Rooi Tulpen komen een mooi optreden geven, maar ook de Nijnselse kinderen van het koortje komen kerstliedjes zingen. En wat is een kerstmarkt zonder glühwein en warme chocolademelk? Natuurlijk zorgen ze er voor dat ook dat te koop is! Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten gepland en er wordt een behaaglijk vuurtje gestook om bij op te warmen. Wellicht dat de kerstman ons nog een bezoekje brengt!
U kunt weer een kraam huren voor deze markt. De kosten zijn € 7,50. Een klein aantal kramen kunnen ze ook plaatsen in de caféruimte van De Beckart. Wanneer het weer erg slecht wordt de kerstmarkt naar binnen verplaatst. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar evenementen@zalencentrumdebeckart.nl