Afbeelding

Hallo Jumbo, hebt u nog hockeyplaatjes?

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De Rooise hockeyclub MHC en Jumbo hebben samen een hockeyplaatjesverzamelalbum uitgegeven. Wie vanaf woensdag boodschappen doet bij Jumbo krijgt bij aankopen vanaf vijftien euro een setje hockeyplaatjes van Rooise hockeyspelers.

"We vinden als Jumbo dat we onderdeel zijn van de Rooise samenleving", vertelt filiaalmanager Tommy Grubben van de Rooise Jumbo. "Dat laten we regelmatig met allerhande acties zien. Vanaf deze week hebben we in samenwerking met de Rooise hockeyclub MHC een spaaractie met hockeyplaatjes. Dit keer geen foto's van Nederlandse hockeyhelden, maar van onze eigen Rooise hockeyspeelsters en -spelers".

Afgelopen zaterdag overhandigde Tommy Grubben het eerste exemplaar van het album aan Gert-Jan van Thienen, de voorzitter van MHC. Voor elke speler van de Rooise vereniging is er een gepersonaliseerd verzamelalbum gedrukt. Op de voorzijde van het album prijkt de eigen foto. Die is dan alvast binnen, maar voor de andere plaatjes moet gespaard worden. Bij elke vijftien euro aankopen bij Jumbo, krijgen de klanten een pakje met zeven hockeyplaatjes.

De actie loopt van 23 november tot en met 17 januari. In die tijd zal er zeker een levendige ruilhandel in hockeyplaatjes ontstaan. Ook als u geen verzamelalbum hebt, dan kunt u zeker een buurjongen of -meisje blij maken. Bent u geen lid van MHC, maar wel een fantiek verzamelaar, dan is het album voor slechts 4,95 euro bij Jumbo te koop.