Afbeelding

Karten op openbare weg tijdens Boskant kermis

Algemeen

Boskant - De bewoners van Boskant kijken elk jaar weer uit naar de kermis op het Ritaplein, dit jaar van 15 t/m 17 oktober. Maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken weten jaarlijks de weg te vinden. Carnavalsclub CC De Lèpkes is er trots op om elk jaar in samenwerking met grand café De Vriendschap weer een spetterend driedaags programma samengesteld te krijgen. Dit jaar zal de kermis extra spectaculair zijn, omdat er een wedstrijd met gemotoriseerde karts op de openbare weg gehouden wordt.

De eerste kermisexploitanten zijn al weer gearriveerd op het Ritaplein in Boskant en gaan zich installeren voor de kermis van dit weekend. Verschillende attracties zoals de botsauto's, draaimolen, schietkraam, gokspelen en een snoepkraam zullen aanwezig zijn.

Kofferbakverkoop
In de Populierenlaan (aansluitend aan het kermisterrein) wordt zaterdag 15 oktober van 13.30 tot 16.30 uur een kofferbakverkoop georganiseerd.

Live muziek
Op zaterdagavond 15 oktober zal vanaf 20.00 uur een optreden worden verzorgd door de zangeres Esther van Heeswijk in De Vriendschap. Deze muziek zal iedereen bekend en hartelijk in de oren klinken. Entree is gratis. Vol = Vol.

Skelter- en kartrace
Zondag 16 oktober vindt vanaf 11.00 uur een wedstijd met skelters plaats voor kinderen op het racecircuit, hetgeen gerealiseerd wordt op de openbare weg rond de kermis.
Op zondagmiddag vanaf 14.00 uur zal er geracet worden met gemotoriseerde karts op de openbare weg. Hierbij zijn twee categorieën, namelijk één voor kinderen van 12 tot 16 jaar en één voor 16 jaar en ouder. Bij De Vriendschap in Boskant zullen inschrijfformulieren beschikbaar zijn, maar het inschrijfformulier is ook te downloaden van de internetsite www.ccdelepkes.nl. Inleveren kan bij De Vriendschap of op Pastoor Teurlingsstraat 44 in Boskant. De kosten voor deelname bedragen € 10,- p.p. welke bij het inleveren van het inschrijfformulier voldaan moet worden. Op zondagavond zal vanaf 19.00 uur het feest worden voortgezet in De Vriendschap.

Gezellig samenzijn
Maandag 17 oktober vanaf 20.00 uur zal in De Vriendschap de band Out of the Basement optreden. Met deze geweldige show kan men dan onder het genot van een drankje de kermis gezellig samen afsluiten. Voor meer info over Carnavalsclub De Lèpkes check onze site www.ccdelepkes.nl. Denk erom: het is de laatste kermis in de regio!