Afbeelding

Samen voor "Haar"

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 27 oktober vindt in de Gouden Leeuw een High Wine of High Beer plaats. Deze avond wordt georganiseerd door zeven Rooise ondernemers die zich inzetten voor het goede doel: de Nederlandse Haarstichting. De Nederlandse Haarstichting helpt financieel minder bedeelde vrouwen met kanker kosteloos aan een haarwerk.

Vanaf 1 oktober gaan de Rooise ondernemers geld inzamelen. De actie loopt tot de modeshow, die op 27 oktober plaatsvindt. De entree voor deze avond is 25 euro waarvan er 3.50 euro gedoneerd wordt. Ook levert iedere ondernemer een bedrag in per verkocht item of behandeling. Aan het einde van de avond zal het opgehaalde bedrag aan iemand van de Nederlandse Haarstichting worden aangekondigd.

De High Wine of High Beer avond staat vooral in het teken van gezelligheid en mode. Tijdens uw hapjes en drankjes zullen er modellen aanwezig zijn die u de nieuwste trends op het gebied van mode, schoenen, kapsels, sieraden, brillen en pruiken laten zien. Als afsluiting van de avond staat er voor iedereen een leuke verassing te wachten.

Bent u in het bezit van een pruik die niet meer gebruikt wordt, dan kunt u contact opnemen met You! fashion for women of Queens Hairfashion. Zij zullen er voor zorgen dat deze pruiken bij de Nederlandse Haarstichting terecht komen.