Afbeelding

Op jacht naar de prins: Goede tijden, slechte tijden

Algemeen

Goede tijden, slechte tijden

De vijfde tip die ik gekregen heb van de toekomstig prins van Papgat is niet zo'n fijne. Wat zou er gebeurd zijn? Had hij net die ene week vakantie toen het niet zo'n mooi weer was? Is er iets anders gebeurd op vakantie dat niet zo leuk was? Pech onderweg of ziek geworden? Hij zal toch niks gebroken hebben?

Tip 5: Hij hed di jaor unne koie zomer gehad

Het kan ook zijn dat hij een koie oogst had dit jaar of dat de koikarpers in de vijver het warme weer niet hebben overleefd? En als hij de hele zomer door heeft gewerkt terwijl iedereen vakantie aan het vieren was, dan hedde ok unne koie zomer gehad.

Na een koie zomer komt hopelijk wel een goeie winter. Het komende carnavalsseizoen zal de koie zomer doen vergeten en zal de Neije met zijn adjudant laten genieten van alles wat komen gaat.

Puzzel 5:

Ontcijfer deze zin die geschreven is in geheimschrift. Het laatste woord komt weer van pas bij het oplossen van de Bonus-puzzel.

Was dit geen koie maar een goeie tip en denkt u te weten wie de Neije en zijn adjudant gaan worden, stuur dan een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.