Andy Marcelissen stal vorig jaar de show.
Andy Marcelissen stal vorig jaar de show.

'Kletscommissie' komt weer met topprogramma

Algemeen

Sint-Oedenrode - Na de wederom geweldige reacties op de 28e klompenklets van 2015, is de "Kletscommissie", van de jubilerende vereniging K.V. de Narrekap, wederom vol goede moed begonnen om ook voor de 29e editie van de Rooise Klompenklets een topprogramma neer te zetten met de allerbeste tonpraoters.

In het weekend van 25, 26 en 27 november zal, in Grand café & Zalencentrum De Beurs, het jaarlijkse spektakel van K.V. de Narrekap weer los barsten. Dit evenement behoort al jaren tot de top van tonpraat evenementen en is een echte traditie binnen het carnaval in Papgat.

In dit jubileumjaar van K.V de Narrekap (55 jaar bestaan) is de commissie er in geslaagd een spectaculair programma samen te stellen. De 29e editie van de Rooise Klompenklets zal een feest van herkenning worden wat betreft de artiesten, uiteraard met nieuwe buuts. Zo zijn de meervoudig kampioenen Rob Schepers (uit Sterksel), Andy Marcelissen en Berry Knapen in 1 programma ingedeeld. Samen met debutant Hans Keris en "oude bekenden"  Dirk Kouwenberg, Jan Schellekens en Boy Jansen vormen zij een ijzersterke line up. Gegarandeerd weer een avondje (of middag) schateren in de Beurs. De aanvang op vrijdag 25 en zaterdag 26 november is om 20.00 uur (zaal open 19.00 uur). Op zondag 27 november is er een middagprogramma, aanvangstijd 15.00 uur (zaal open om 14.00) uur. De Narrekapel van K.V. de Narrekap zal natuurlijk weer zorg dragen voor de muzikale omlijsting. De voorverkoop zal plaatsvinden bij Grand café de Beurs op zaterdag 8 oktober, aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12,50.

Grand café & Zalencentrum de Beurs houdt een smakelijke brunch op zondag voorafgaand aan de Klompenklets, totale kosten € 22,50 dit is uiteraard incl. toegangskaart voor de Rooise Klompenklets. Aanvangstijd van de brunch om 12.00 uur. Natuurlijk zijn de kaarten ook los te koop (€ 12,50) voor het programma.

Na 8 oktober vindt de kaartverkoop plaats via Grand café & Zalencentrum de Beurs, Heuvel 44 te St. Oedenrode. Tijdens de Rooise Klompenklets zijn meegebrachte etenswaren niet toegestaan, (Grand café de Beurs zal zorgen voor alternatieven).