Afbeelding

Softtipcompetitie weer van start

Sport

Sint-Oedenrode - Gezien het weer zou je het niet zeggen, maar de wintercompetitie softtip darts is toch echt afgelopen donderdag weer van start gegaan.

Dit jaar spelen er vijf teams uit Rooi mee. Twee teams komen uit in de master divisie: Team 't Kofferen en De Toellies 1. Respectievelijk uit 't Kofferen en café d'n Toel. Drie teams komen uit in de eerste divisie, namelijk De Toellies 2, De Kroeg en team Van Ouds.

Toellies 1 - Merx 2: Toellies 1 hebben een valse start gemaakt. Alles ging mis. Het niveau was zwaar onder het niveau, maar er zijn toch 10 punten in Olland gebleven. Uitslag 10-15
Fellows & friends - De Kroeg: Team de Kroeg heeft meestal moeite om veel punten mee te nemen uit Veghel, maar deze keer wonnen ze met 18-5 van Fellows & friends. Na een goede start deze wedstrijd, zijn ze niet meer in de problemen gekomen.
Nie nogus - Toellies 2: Deze wedstrijd ging tot 4-4 gelijk op. Er zaten een aantal mooie en spannende potten bij, maar op de cricket wisten De Toellies de wedstrijd in handen te nemen. Uiteindelijke uitslag: 16-7 voor De Toellies.
Kofferen – Demerx: Kofferen won met 17-8 van Demerx. Voor de eerste wedstrijd was het een goede uitslag, maar het was even wennen aan de nieuwe teamgenoten.

Aanstaande donderdag speelt Van Ouds uit tegen Nogus 5. Team de Kroeg speelt thuis tegen Nogus 3, De Toellies 2 speelt uit tegen Piek 3 en de Rooise kraker De Toellies 1 tegen Kofferen staat gepland in café d'n Toel.