Verbaasd! Een week te vroeg?
Verbaasd! Een week te vroeg?

Eerste bezoeker 'The Godmother' week te vroeg

Cultuur

Sint-Oedenrode - Verbaasd liep Hans van der Sandt afgelopen vrijdag het Ahrendterrein op.  Hij dacht hier te gaan kijken naar het jubileumstuk van 't Roois Theater, maar helaas voor hem moet hij nog een week wachten.  De première van dit stuk is pas aanstaande vrijdag.

"Ik was helemaal klaar voor de voorstelling. Het kopen van een kaartje was een hele onderneming me. Ik weet dat de kaartjes op de dagen zelf ook te koop zijn bij de kassa, maar ik wilde er al vast één hebben. Dus ging ik het toegangsbewijs bij het VVV kopen, maar daar was ik pas om 10 over 4. Dan zijn ze net dicht. Daarna wilde ik het kaartje reserveren op www.rooistheater.com, maar toen deed mijn WI-FI het NIE-NIE", zegt de dorpsdichter.  "Gelukkig wist ik dat Peer van der Linden, van Cafetaria de Mèrt, ook kaarten van The Godmother verkoopt.  Daar heb ik behalve een kaartje ook een heerlijke frikandel gekocht."

"Maar het is dus nog niet begonnen?", vraagt Hans terwijl hij kijkt hoe de crew van 't Roois Theater de overdekte tribune op aan het bouwen is. "Dat is wel jammer. Ik verheugde me er al op. Ik begreep dat 't Roois Theater haar 60-jarig jubileum op een spectaculaire wijze gaat vieren. Een Italiaans maffiastuk gaan ze spelen, is me verteld." Nog een beetje uit zijn doen pakt de vroege bezoeker DeMooiRooiKrant erbij, en kijkt in de agenda. "Ja, hier staat het inderdaad. 16, 17, 18, 23, 24 en 25 september; Jubileumstuk, The Godmother.  Op vrijdag en zaterdag om half 8 en op zondag om half 3".  Hans haalt zijn schouders en loopt weer richting de uitgang. "Nou ja, dan kom ik volgende week weer terug, ik zie dat er nu een schuimparty is bij The Joy, misschien is dat ook leuk?"