Links Vincent van Keulen en rechts Roland Bosschart
Links Vincent van Keulen en rechts Roland Bosschart

Deze overname is de volgende stap in onze carrière

Algemeen

Sint-Oedenrode - Roland Bosschart uit Best en Vincent van Keulen uit Eindhoven mogen zich sinds 1 september de nieuwe eigenaren noemen van Tegeloutlet Nijnsel. Het tweetal werkt al respectievelijk dertig en twintig jaar als tegelzetter. De laatste jaren verkochten zij al tegels, maar met de overname van de Tegeloutlet zet het tweetal een nieuwe stap op het ondernemerspad.

"Sinds een jaar of vijf werken we al intensief samen", vertellen Roland en Vincent. "Wij hebben ons de laatste jaren vooral gespecialiseerd in tegelvloeren. De laatste jaren trokken we vooral met een kleine 'showroom' op onze aanhangwagen door de regio om vloertegels te verkopen, die we vervolgens dan ook legden. Voor wandtegels was er op de aanhangwagen geen plaats. Toen we via via hoorden dat de Tegeloutlet in Nijnsel over kon worden genomen, waren we er dan ook als de kippen bij".

Roland gaat verder met zijn verhaal, terwijl Vincent een klant helpt die zojuist binnenkomt. "We hebben meer ruimte en kunnen nu ook uit voorraad leveren. Dat geldt ook voor de lijmen en de voeg-materialen. Nu we groter inkopen dan vroeger hebben we meer voordeel en daar profiteren onze klanten ook van".

"Nu we hier de Tegeloutlet erbij doen, zullen we zelf minder tegels zetten", vertelt Vincent die weer aanschuift. "Maar we willen met alle tegelzetters uit de regio een goede relatie aanknopen, zodat we iets voor elkaar kunnen betekenen".

Roland en Vincent hebben nog volop plannen met de Tegeloutlet. Zo willen ze vooral een ruim assortiment vloertegels tegen scherpe prijzen in hun collectie gaan opnemen. De plannen zijn om binnen een jaar de tweede verdieping als vloertegelcentrum in te richten.

Tot slot wil het tweetal hun voorgangers Tiny, Mieke en Ester bedanken voor de enorme hulp die ze hebben gehad bij de overname.