Afbeelding

De Donuts presenteren theatershow in Bedrijf

Algemeen

Sint-Oedenrode - Een muzieklijntje bijschaven, een solootje versmelten, een arrangementje oppoetsen; het is een drukte van belang in de werkplaats van De Donuts. De bandleden zijn volop IN BEDRIJF om hun nieuwe theatershow in elkaar te sleutelen. Vanaf oktober 2016 gaat het weer knetteren in de theaters.  Alle onderdelen worden geassembleerd om van dit derde programma een geolied muzikaal eindproduct te maken. Aan de lopende band zullen swingende stukken worden verpakt met verstilde ballads. Worden tranen van ontroering gefikst met hilarisch sketches. Het belooft een gezellige avond te worden in deze muzikale werkplaats.

IN BEDRIJF is te bezien en vooral te beluisteren op vijf locaties in het land.
De première van IN BEDRIJF vindt plaats in Mariëndael cultureel educatief centrum in Sint Oedenrode. Een super geschikte zaal voor ons programma en leuk dat het in de geboorteplaats is van onze zangeres. Dat maakt het dubbel speciaal.

Kaartjes voor de show zijn nu verkrijgbaar via de website: www.dedonuts.nl  7 oktober 2016, Sint Oedenrode, Mariëndael cultureel educatief centrum

Over De Donuts
De negen musici zijn sinds 2011 samen en vormen een band van hoog muzikaal niveau. Strak samenspel, een groovende ritmesectie en uitstekende solisten maken van de band een unieke combinatie die past binnen iedere setting. Ze spelen akoestisch en/of versterkt op feesten, festivals (overdekt en in de open lucht) en in concertzalen, waarbij het repertoire flexibel wordt aangepast aan de gelegenheid.

Een keer per jaar pakken De Donuts uit tijdens hun zinderende "Donuts on Stage" avond, waarin feest en pret voorop staan. Bij het samenstellen van dat programma zijn er telkens weer nummers die beter passen in de sfeer van rood pluche. Tijdens hun theatershows komen o.a. deze juweeltjes eindelijk eens aan bod.