Afbeelding

De reis van mijn leven!

Algemeen

Sint-Oedenrode Stig van den Brand is 23 en vloog voor één dag naar Ibiza.
Dat is natuurlijk niet iets wat je zomaar even doet. Zeker niet voor maar één dag. Toch was het zijn mooiste vakantie tot nu toe. Volgens de muziekliefhebber is dat namelijk the place to be als het op muziek aankomt.
"Vroeg in de morgen vertrokken we vanaf de luchthaven in Eindhoven. Rond een uurtje of negen waren we al op het partyeiland Ibiza. We zouden dus de hele dag te besteden hebben. Niet zo heel lang natuurlijk maar tegelijkertijd kun je in 24 uur veel doen en ondernemen. Ook al was het maar voor één dag, ik had er heel veel zin in. Toen we ter plekke waren zijn we ingecheckt in het Hardrock Café en besloten we om een scooter te gaan huren om de omgeving te verkennen. Dat was echt in één woord: Wauw! Vooral de stukken die moeilijk te bereiken zijn waren super gaaf om te zien. Dit was zeker de moeite.
Tegen etenstijd zijn we terug gegaan naar het hotel omdat we om acht uur in de Ushuaia moesten zijn, één van de bekendste clubs van Ibiza. Daar zou Hardwell zijn show draaien. Tommy, DJ Thomas Newson, mijn vriend, moest draaien in het voorprogramma. Super tof en om tien uur ging Hardwell helemaal los. Na een heleboel drankjes en gezelligheid zijn we rond twee uur nog even de stad in gegaan om wat burgers te scoren. Helaas hadden we weer een vroege vlucht terug dus heel lang konden we niet van het eiland genieten. Al met al was het echt een te gekke trip!

Stig's bucketlist

Bali
Ottawa
Hawaii


Afbeelding