Afbeelding

Activiteitenweek 'Ons Brabant' op Odendael

Algemeen

Sint-Oedenrode - Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 15 juli vindt weer de jaarlijkse themaweek plaats op Odendael. Deze week is er gestart met verschillende activiteiten voor de bewoners van het zorgcentrum en deelnemers van het palet. Alles om de bewoners te laten genieten!

Vandaag stond de Knotsgekke Kienmiddag op het programma. Ellis Rijkers en José Walravens zorgden er mede voor dat deze middag een groot succes werd. Samen met de activiteitenbegeleiding en vrijwilligers zorgden zij er voor dat er flink gelachen werd. Onder het genot van een lekker glaasje ranja en een bitterballetje probeerden de fanatieke deelnemers hun kaart vol te krijgen. Volgens mevrouw Selten- v.d. Wouw is het vooral gezellig om iets te doen te hebben. "Er wordt goed voor ons gezorgd en we zijn weer even lekker buiten de deur. Ik hoop nog wel wat te winnen want dat is nog niet gebeurd."

Volgens Daniëlle Coolen van de activiteitenbegeleiding is het belangrijk dat deze activiteiten blijven plaatsvinden. "De bewoners worden er blij van en rondom het thema 'Ons Brabant' kunnen zij heel veel herinneringen ophalen. Iedere dag staan er twee activiteiten gepland die allemaal iets leuks bieden. Van een film tot liedjes zingen en van een ritje in de huifkar tot een heus struiffeest, het gebeurt allemaal deze twee weken op Odendael.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding