Afbeelding

Uitwisselingsconcert Harmonie Nijnsel met Budel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Aanstaande zondag 3 juli vindt er een dubbel concert plaats in Odendael. Harmonie Nijnsel heeft Harmonie Eendracht Maakt Macht uit Budel uitgenodigd om een concert te geven.

Van Harmonie Nijnsel treedt het Harmonieorkest op. Dit orkest staat onder leiding van Hans van der Velden. Zij zullen diverse muziekstukken spelen, waaronder een dynamisch stuk van Johan de Meij, die dit zelfs op zijn eigen website heeft aangekondigd. Daarnaast brengen zij een ode aan Amy Winehouse door een medley van haar muziek ten gehore te brengen.
Ook het Harmonieorkest van Budel staat onder leiding van Hans van der Velden. Dit orkest van ongeveer 80 muzikanten zal in november op concours gaan en gebruikt het concert in Sint Oedenrode om haar concoursprogramma voor het eerst eens in het openbaar te spelen. Ze spelen muziek, die geschreven is door Bernstein, Reed en Ferran. Naast bewoners van Odendael zijn ook alle andere belangstellenden van harte welkom. We zien u graag op 3 juli om 14.30 uur in Odendael!