Afbeelding

Ahrend Balance bekroond tot 'Furniture Product of the Year 2016'

Algemeen

Sint-Oedenrode - In het Verenigd Koninkrijk heeft Koninklijke Ahrend de prestigieuze Mixology interieur design award gewonnen in de categorie 'Product of the Year – Furniture' voor de Ahrend Balance.

Op donderdag 23 juni kwamen meer dan 2.000 van de meest invloedrijke mensen in de Britse interieur design industrie samen voor de Mixology Awards. Deze awards worden elk jaar georganiseerd vanuit Mix Interiors, het toonaangevende magazine voor de Britse commerciële interieurmarkt.

Dit jaarlijkse event is een van de belangrijkste evenementen in de Britse interieur design kalender en wordt bezocht door architecten, interieurontwerpers, interieurbedrijven, consultants, project management firma's en meubelfabrikanten en –dealers. De awards werden toegekend door een onafhankelijke jury van gerenommeerde architecten, designers en consultants.

Mixology16 jurylid Mark Simpson: "Felicitaties aan het Ahrend team met het winnen van de Mixology16 award 'Product of the Year – Furniture". Dit is een geweldige prestatie, want de andere genomineerden waren ook van een bijzonder hoog niveau. We waren met name onder de indruk van Ahrend Balance vanwege de balans tussen design, functionaliteit en modulariteit met behoud van zo'n hoge mate van duurzaamheid."

Bastiaan Brouns, Managing Director Koninklijke Ahrend UK: "Dit is een fantastische prestatie voor het team in het Verenigd Koninkrijk en dit laat zien wat voor een impact Koninklijke Ahrend heeft op de Britse markt. Het maakt het extra bijzonder omdat er dit jaar een record aantal producten was ingezonden voor deze award. Ahrend Balance, ontworpen door Marck Haans, heeft inmiddels al meerdere prijzen gewonnen. Dit benadrukt alleen maar de internationale aantrekkingskracht van Ahrends Dutch Design en Balance als een van de meest modulaire en circulaire werkplekconcepten."