Afbeelding

En Ze Leefden nog Lang' muziektheaterin reprise

Algemeen

Wegens overweldigend succes en uitverkochte zalen wordt de muziektheaterproductie 'En ze leefden nog lang' hernomen op zaterdag 25 juni. Tijdens Theaterfestival Windkracht 16, het festival in april, waar alle acteurs en actrices van Phoenix Cultuur hun voorstelling speelden, hebben jong en oud al volop genoten van deze mooie voorstelling. Voor iedereen die de voorstelling heeft gemist of voor diegenen die niet kunnen wachten om hem nog een keer te zien is het nu de kans.

Over Prins Papzak, een vegetarische wolf en een dementerende fee.

Een mix van sprookjes in een modern jackie
Onder leiding van regisseuse Annabelle Morvan spelen acht jonge acteurs van de muziektheaterproductiegroep 14 + en twee trompettisten in een hilarische, ontroerende, strak geënsceneerde voorstelling. Prins papzak, een wolf die vegetariër wordt, een dementerende fee, een stiefmoeder uit Oekraïne. Ze zijn er allemaal, maar leven ze nog lang en gelukkig? We zullen het zien… Een vette mash-up van allerlei sprookjes gegoten in een modern jackie.

'En ze Leefden nog Lang', zaterdag 25 juni theaterstudio Phoenix Cultuur, CHV Noordkade Veghel. Kaartjes: Drie euro voor kinderen onder 16 jaar en boven de 16 jaar kost het vier euro. Reserveer je kaartjes snel via info@phoenixcultuur.nl. Heb je vragen of wil je meer info? Bel naar 0413-782010, mail info@phoenixcultuur.nl of kijk op www.phoenixcultuur.nl.