Afbeelding

Collecte Anjerfonds

Algemeen

Sint-Oedenrode - De landelijke Anjercollecte 2016 van 29 mei tot en met 4 juni. Geef om Cultuur! In Sint-Oedenrode collecteren een honderdtal vrijwilligers komende uit negen culturele verenigingen.

Zij krijgen vanaf dit jaar 50% van het door hun opgehaalde collectegeld voor hun eigen vereniging. Dit kan een aardig en zeer welkom extraatje opleveren voor de kas van onze verenigingen. Dus geef a.u.b. gul aan de collectanten die bij u aanbellen.

Zo toont u uw betrokkenheid en uw waardering voor de meerwaarde die het Culturele verenigingsleven toevoegt aan het leefklimaat in Rooi en ondersteunt u het Prins Bernhard Cultuurfonds! Vele verenigingen en Stichtingen in Sint-Oedenrode kunnen getuigen van de steun die ze mochten ontvangen van dit fonds.

Zet a.u.b. een potje met collectegeld dicht bij de voordeur; er zijn meerdere collectes rond deze tijd. Mocht u de collectant gemist hebben kunt u nog contact opnemen met cultureelplatform@kpnmail.nl of kunt u een donatie overmaken via www.anjeractie.nl. Uw steun en waardering voor Kunst en Cultuur komt te goede aan Kunst en Cultuur!