Afbeelding

Op Hemelvaartsdag weer volop activiteiten bij v.v. Boskant

Algemeen

Boskant - Donderdag 5 mei aanstaande is het weer zover! Op die dag houdt v.v. Boskant een familievoetbaltoernooi en een vlooienmarkt. Deze keer is het een dag met een zilveren tintje, want het is alweer de 25e keer dat die activiteiten op het programma staan.

Zoals het er nu uit ziet zullen liefst 10 familievoetbalteams hun opwachting maken. Het is vooraf moeilijk in te schatten wie dit jaar de winnaar zal gaan worden. De concurrentie is groot, zodat we weer een aantal spectaculaire duels kunnen verwachten met een spannende penaltyreeks als afsluiting. Kom naar sportpark 'De Scheken' en aanschouw het spektakel! De wedstrijden starten om 10.00 uur.
Het barpersoneel staat klaar om U van een verkoelend drankje te voorzien! Ook zullen er weer heerlijke broodjes hamburgers bereid worden!
Op het parkeerterrein bij de kantine zal op hetzelfde tijdstip ook een vlooienmarkt worden gehouden. De opbrengst daarvan is bestemd voor onze (voetbal)jeugd. De vlooienmarkt mag inmiddels op veel belangstelling rekenen, met bezoekers uit de wijde omgeving. Niet in het minst doordat een groot deel van de koopwaar van een uitstekende kwaliteit is. Er wordt echt niet alleen rommel verkocht! De vlooienmarkt kent dit jaar een primeur. De markt is uitgebreid met een terras, zodat de bezoekers op hun gemak kunnen genieten van een natje en een droogje! De vlooienmarkt start op dezelfde tijd; ook om 10.00 uur dus.
Na afloop van de familievoetbalwedstrijden is er een muzikaal optreden van Ryan van Langen. Als deze editie net zo wordt als de vorige 24, dan kunnen we weer een gezellige middag verwachten. Een geweldig dagje uit samen met de familie!