Afbeelding

Hell's Highway Run werkt samen met ervaren podiumbouwer

Algemeen

Sint-Oedenrode - In de vorige editie onthulde de organisatie van Hell's Highway Run één van de spectaculaire obstakels van de Run. De Mega Meierijstad Mud Slide! De Mud Slide is een obstakel wat wordt opgebouwd uit een stalen constructie met netten waar de deelnemers overheen moeten klimmen. Aan het einde van het obstakel komt een glijbaan waarmee de deelnemers uitkomen in het water.

Veiligheid staat bij Hell's Highway Run voorop. Daarom ging de organisatie binnen de regio Meierijstad op zoek naar een ervaren podiumbouwer. Deze vond zij in Coreworks uit Den Bosch. Coreworks is een vooraanstaande partner als het gaat om podia en tijdelijke constructies op evenementen en festivals. Zo bouwen zij al enkele jaren op evenementen als Wish, 7th Sunday, Pinkpop, Lowlands en The Flying Dutch. Maar ook op regionale evenementen zoals Schijndel aan Zee in Schijndel en Fabrique Magnifique in Veghel. "Ook werken wij jaarlijks mee aan het opbouwen van het Schijndelse Paaspop" aldus Bart van Schaaijk, één van de drie eigenaren van het bedrijf.

Bart weet als geen ander wat veiligheid voor een evenement betekent. Samen met de organisatie van Hell's Highway Run ontwierp hij een aantal obstakels. "Het zijn stuk voor stuk spectaculaire hindernissen" vertelt Bart. "Dus we bekijken en berekenen per obstakel op welke manier we dit op de meest veilige manier kunnen bouwen". Ons bedrijf levert graag maatwerk. Elk evenement is anders en vraagt om andere producten." Volop veiligheid voor de deelnemers, dat is waar Hell's Highway Run op koerst.

Maar ook de medewerkers van Coreworks kennen alle veiligheidsprotocollen op hun duimpje. Zij werken vaak op grote hoogte. Maar doen dit nooit zonder valbeveiliging. Ook moeten zij op elkaar kunnen vertrouwen wanneer zij op hoogte aan het werk zijn. Bouwen en vertrouwen zorgt voor teamwork. En dat is nu precies waar het bij Hell's Highway Run om draait! Wil jij ook samen met jouw team bouwen aan een onvergetelijke ervaring? Schrijf je dan snel in via www.hellshighwayrun.nl.