Kimberly van Grinsven
Kimberly van Grinsven

Kimberly van Grinsven Mooiste van Europa

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kimberly van Grinsven, mede-eigenaar van Kimberly's Fashion uit Sint-Oedenrode, is verkozen tot Miss Freedom of the Netherlands én Miss Grand Sea Europa 2016.

In het Floratheater in Delft werd Kimberly door de huidige titelhouder Monique Joghi gekroond tot Miss Freedom of The Netherlands 2016 en Miss Grand Sea Europa 2016. Dit betekent dat ze eind mei dit jaar af zal reizen naar Cyprus en in augustus naar Kosovo om ons land én Europa te vertegenwoordigen. "Een droom die uitkomt", aldus Kimberly. "Gelukkig word ik begeleid door mijn national director, Monique Joghi. Monique heeft ons land vorig jaar mogen vertegenwoordigen op beide verkiezingen en weet dus precies wat mij te wachten staat."

Kimberly is een Miss met een Missie en ze heeft een doel waar ze voor staat. Ze wil het graag opnemen voor kinderen en volwassenen die gepest worden of gepest zijn. "Ik wil graag laten zien dat iedereen gelijk is, ongeacht je huidskleur, geloofsovertuiging of seksuele voorkeur. Ik vind dat mensen elkaar minder zouden moeten bekritiseren, want iedereen is uniek."

Het motto van de Miss and Mister Grand Sea Universe verkiezing is "Love is Love." Daar kan Kimberly zich dan ook in vinden. "Ik heb er veel zin om samen met mijn mede missen er een geweldige tijd van te maken. Ik hoop natuurlijk met de wereldtitel naar huis te komen."
Kimberly heeft al vaker meegedaan aan Miss-verkiezingen en vaak met succes. Deze dubbele uitverkiezing is echter een kroon op haar werk.