Afbeelding

Team d'n Toel divisiekampioen

Sport

Sint-Oedenrode - Vanwege carnaval werd er niet afgelopen dinsdagavond maar op donderdagavond Europees gedart. Team 't Kofferen thuis tegen het voor Portugal uitkomende team Barrio. Team d'n Toel speelde "uit" tegen het Poolse team Shark.

Met de carnaval nog in de armen en benen ging 't Kofferen vol goede moed beginnen aan de wedstrijd tegen Portugal. Met een terechte winst van ons Rooise team van 7 tegen 4 komen ze op een voorlopige tweede plek, vlak achter het andere Nederlandse team Kaai Pro uit Bergen op Zoom. D'n Toel stond voor de wedstrijd al ver bovenaan in hun poule. Met de 10 tegen 1 winst hebben ze zich als eerste geplaatst voor de kruisfinales later dit jaar.
Ook in de reguliere Nederlandse competitie werd er een inhaalwedstrijd gespeeld en wel in Proeverij Van Ouds.
Het team van het Kerkplein kreeg team Nogus uit Boxmeer op bezoek. Na een iets mindere periode van het Rooise team zijn ze weer begonnen aan het vervolg van de competitie. Met een 12 tegen 9 winst is de hoop weer volop terug.

Grootste softtipdarts toernooi van Benelux
Bullshooter Rooi organiseert in samenwerking met Olland Events het inmiddels overbekende softtip darttoernooi "Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen" op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 februari in de Loop'r te Olland. We gaan dus weer verder in de grote zaal waar het ooit allemaal begon. Met zo'n 500 inschrijvingen per weekend is dit met grote afstand het grootste softtip darttoernooi van de Benelux te noemen. Behalve dat het een groots opgezet toernooi is, is het ook een zeer gezellig toernooi. Zondagmiddag rond 13.00 uur uur is het kinderdarts gepland. Dit toernooi is drie jaar geleden door Bullshooter Rooi voor het eerst in de wereld geïntroduceerd. In de leeftijden van 4 t/m 8 en 9 t/m 15 kunnen alle kinderen hier hun geluk komen beproeven in de dartswereld. Deelname voor de kinderen is gratis. Wil jij ook meedoen? Dat kan. Loop dan vanaf vrijdagavond 26 februari rond 19 uur uur de Loop'r binnen en schrijf je in voor één van de evenementen van het weekend.