De film vindt plaats in de Knoptoren
De film vindt plaats in de Knoptoren

Vertoning film "The Power of the Heart" 

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 14 februari wordt voor de tweede maal in de Knoptoren de film The Power of the Heart aan publiek vertoont. Graag nodigen we u uit om deze bijzondere film/ documentaire te komen bekijken op de dag van de liefde, Valentijnsdag en de laatste dag van de Maand van de Spiritualiteit.

The Power of the Heart is een documentaire/film van de Nederlander Baptist de Pape. Na zijn studie en bijna werkzaam voor een groot advocatenkantoor, besefte hij dat de aangeboden baan hem geen vervulling zou geven. Een boswandeling bracht het verlossende idee: een boek en een film met kopstukken uit de spirituele wereld. Het lukte hem om Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Paolo Coelho, Marianne Williamson, Neale Donald Walsch, Mark Nepo en nog een aantal coryfeeën te laten meewerken aan zijn project. En allemaal zeggen ze hetzelfde. Maak contact met je hart, luister naar je hart. Dan word je een beter mens, in een betere wereld.

Het was een diepe wens van Birgit Jeuken, bekend van de Rooise bieb, verhalenverteller, Schrijfcoach en coach lichaamswerk, om de film The Power of the Heart te vertonen aan een groot publiek.
Die wens werd op zaterdag 31 oktober werkelijkheid. Ook was het haar wens dat de kracht van het hart, de essentie van de film, zouden worden doorgegeven. Daarom is er voor gekozen de film voor de tweede maal te vertonen.
De Knoptoren is geopend vanaf half zeven en de film start om zeven uur. De duur van de film is 80 minuten. Na afloop van de film bestaat er de mogelijkheid nog even na te praten, vanuit het hart gemaakte cadeautjes te kopen en een drankje te nuttigen. De kosten voor deze avond bedragen 7,50 Euro p.p. inclusief 1 consumptie. Aanmelden: info@tekenenistoveren.nl. Graag aantal personen vermelden.