BP tankstation
BP tankstation

BP Wehkamp: de langst gevestigde benzinepomp

Algemeen

Sint-Oedenrode...Weet u hoeveel benzinepompen Sint-Oedenrode 35 jaar geleden telde? Het is lastig raden en misschien moeilijk voor te stellen, maar het waren er twaalf. Hoeveel zijn er dat vandaag de dag? Omdat op de vingers te tellen gaat makkelijker: drie. Wehkamp was toen al één van hen en is dat nu nog steeds. Dat zegt heel erg veel…

Dat maakt BP Wehkamp dé dorpspomp van Sint-Oedenrode. Het is gevestigd aan één van de drukste en bekendste straten van Sint-Oedenrode. Er komen ontzettend veel vaste klanten die al jaren – soms zelfs al decennia lang – klant zijn bij de benzinepomp. Het blijft meestal dus niet bij 'even snel tanken'. Met regelmaat wordt een praatje gemaakt met Netty, Ger of iemand van het personeel. Waar vind je nog een pomp waar tijd wordt gemaakt voor de klant en waar het niet puur alleen om de prijs draait? Het is een extra krachtig punt van het benzinestation.

Wehkamp heeft ook een autoservice die al even zo lang bestaat. Een ideale service in het dorp die mensen helpt met problemen aan de auto. Een APK keuring? Geen probleem. De airco bijvullen? Wehkamp regelt het. Een lampje stuk? Die wordt snel even vervangen. Ook de carwash schuin achter de pomp wordt met regelmaat gebruikt. Kortom, alles bij de hand en service voorop bij autoservice en benzinestation Wehkamp.