Vorige week werd ook een groene handdruk uitgedeeld
Vorige week werd ook een groene handdruk uitgedeeld

Uitreiking Groene handdruk

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op maandag 21 december 2015 worden twee Groene handdrukken uitgereikt. Om 11.30 uur bij het viswater aan de Bobbenagelseweg door wethouder van der Heijden aan de Boskantse Hengelsportvereniging. En om 13.30 uur in het gemeentehuis van Sint-Oedenrode door wethouder Hendriks aan het bestuur van de Parochie Heilige Oda.

Groene handdruk
De Groene handdruk is een aanmoedigingsprijs voor inwoners, organisaties en bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en biodiversiteit binnen de gemeente. De aanmoedigingsprijs van de Duurzame Driehoek wordt namens de Streekraad van het Groene Woud uitgereikt.

Boskantse Hengelsportvereniging
Deze vereniging ontvangt de Groene Handdruk vanwege haar inzet voor de bevordering van de visstand in de Bobbenagelse Dommel.

Parochie Heilige Oda
De Parochie ontvangt de Groene Handdruk vanwege de instandhouding en vernieuwing van het groen op het monumentale kerkhof gelegen nabij de Dommel.
Beide besturen ontvangen de Groene handdruk samen met een waardecheque. Deze kunnen zij gebruiken voor het verdere vervolg van het project waarmee ze de Groene Handdruk hebben ontvangen.