Odendael
Odendael

Odendael: 'Verenigingsleven' wordt 't Palet'

Algemeen

Sint-Oedenrode - Per 11 januari 2016 wordt in Odendael de naam Verenigingsleven vervangen door 't Palet. Dat woord betekent onder meer 'scala': een palet aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten in Odendael en alles wat met welzijn te maken heeft.

Mensen blijven langer thuis wonen en houden langer zelf de regie in handen. Met het nieuwe aanbod wil het team welzijn van Odendael mantelzorgers ontlasten, zodat u langer thuis kunt blijven wonen. De activiteiten, ook in de avond, worden verder uitgebreid en zijn voor iedereen toegankelijk, opdat er voor iedereen een welzijnsaanbod is dat aansluit bij de wensen van senioren.

U kunt in januari van maandag t/m zaterdag, van 8:30 tot 21:00 uur deelnemen aan een scala van activiteiten. Daarnaast kan er ook de maaltijd worden gebruikt. We starten de opening van 't Palet op een feestelijke manier. U kunt vanaf maandag 11 januari tot en met zaterdag 30 januari 2016 gratis deelnemen aan alle extra nieuwe activiteiten. Daarna kiest u of u lid wilt worden van de fitness, yoga, kienen, kaarten, schilderen.

Als u lid wordt van de activiteiten van 't Palet betaalt u een maandelijkse vaste bijdrage die vanaf februari per drie maanden automatisch wordt afgeschreven. Wie geen lid wil worden kan aansluiten bij de activiteiten en betalen met de betaalkaart, verkrijgbaar in het Grand Café . Eind januari komt er een totaaloverzicht van alle mogelijkheden en prijzen. Wie vragen heeft over 't Palet of meer wil weten over de mogelijkheden, kan contact opnemen met Willeke van Weert, coördinator 't Palet, tel 0413-474911.