De dames van TALK
De dames van TALK

Nieuw in Sint-Oedenrode: TALK psychologenpraktijk

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Vanaf 1 december aanstaande, zal TALK psychlogenpraktijk zich vestigen in 'De Arcade' aan de Ollandseweg 86 te Sint Oedenrode. Medio 2016 zullen zij hun intrede doen in het nog te verbouwen gezondheidscentrum aan de Borchmolen.

In 2013 startten Maaike Holster en Inge van Kroonenburg hun psychologenpraktijk, aan de Boschweg 155 te Schijndel. "Na een aantal jaar gewerkt te hebben binnen de GGZ, kozen wij ervoor om onze persoonlijke aanpak en stijl terug te laten komen in een eigen psychologenpraktijk. Vanuit daar is de naam TALK – 'what's your story' dan ook voortgekomen. Het verhaal van de cliënt is de basis van de behandeling en ieder heeft zijn eigen verhaal", zo vertellen de dames.

TALK psychologenpraktijk biedt behandeling voor zowel volwassenen als voor kinderen/jeugdigen. Vanuit de huisarts of Centrum jeugd en gezin vindt een doorverwijzing plaats. Daarmee worden de kosten vergoed. TALK psychologenpraktijk biedt onder andere cognitieve gedragstherapie, EMDR, Mindfulness en EFT bij relatieproblematiek. Tot slot: "Wanneer mensen vragen hebben kunnen ze altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag mee. Dat is het fijne aan een eigen praktijk; je hebt direct contact met de mensen en kan vaak al snel wat voor ze betekenen." Voor meer informatie zie de website www.talkpsychologenpraktijk.nl