Afbeelding

Op zoek naar financiering? Vraag het aan eens aan een ander

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Het is voor een MKB-ondernemer niet gemakkelijk een financiering te krijgen. Daarom zoeken steeds meer ondernemers naar alternatieve financieringsvormen. Het combineren van verschillende financieringsvormen, 'gestapeld financieren',  wint aan populariteit.

Het meest populaire alternatief is Crowdfunding, waarbij ondernemers het grote publiek, 'the Crowd', benaderen om te investeren in hun onderneming. Deze vorm van financieren en investeren groeit razendsnel in Nederland. Verwachting is dat in 2015 voor maar liefst 100 miljoen euro wordt gecrowdfund in Nederland!

Crowdfunding is hot!
Daarom hebben we Wim Burger van Geldvoorelkaar.nl uitgenodigd een presentatie te geven over de mogelijkheden die crowdfunding biedt.  Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfundingplatform in Nederland en heeft met hulp van "the Crowd" al 69 miljoen euro aan funding opgehaald voor meer dan 840 MKB-ondernemingen. 

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 november van 16.30 – 17.45 uur.
De koffie staat klaar vanaf 16.00 uur, na afloop zorgen wij voor een hapje en een drankje voor degenen die nog wat willen napraten.

Deelname is kosteloos en zonder verplichtingen. Aanmelden is mogelijk tot 22 november via www.bekkersaccountants.nl/aanmelden