Archief
Archief

Nijnsel hervat competitie tegen Reusel Sport

Sport

Nijnsel - Na een 'stil weekend' hervat Nijnsel 1 aanstaande zondag de competitie tegen het traditionele Reusel Sport. Een fysiek sterk team dat zich vooraf een plaatsje in de top toedichtte, maar na twee nederlagen op rij is dat zicht enigszins vertroebeld.

Daarom is het zaak voor de Kempenaren om het goede spoor weer snel te hervinden. Nijnsel Heren 1 is echter niet van plan om zich voor dat karretje te laten spannen. Na de eclatante overwinning tegen Oisterwijk op zondag 18 oktober is het zelfvertrouwen van de mannen van coach Arno Methorst verder toegenomen. Er staan nu tien wedstrijdpunten op de teller en daar zal het als het aan de Nijnselaren ligt niet bij blijven. '3D' heeft zich inmiddels ontpopt als een klasse waarin de verschillen tussen de eerste twaalf teams niet groot zijn. Vervelend dat verdediger Mark van Berlo in de laatste wedstrijd ongelukkig terecht kwam en daardoor zijn ruggenwervel beschadigde. Toch een aderlating achterin want de robuuste verdediger verzaakt nooit.
De spelers hopen dat er zondag opnieuw veel Nijnsel supporters afreizen naar Reusel om het team aan te moedigen in deze ongetwijfeld pittige wedstrijd. Vier je Allerheiligen liever in Nijnsel, dan kun je om 12.00 uur de ongetwijfeld boeiende derby Nijnsel 3 tegen Boskant 2 aanschouwen. En als je daar eenmaal van bekomen bent, volgt er nog een ongetwijfeld spannende pot als om half drie Nijnsel VR1 aftrapt tegen de dames van Nemelaer uit Haaren, opgericht in 1944 (niet de dames maar de vereniging.)