Afbeelding

Win kaartjes voor 'the Rock Around the Jukebox Experience'

Algemeen

Rosmalen - Muziek, mode en dagelijkse dingetjes uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van de vorige eeuw vormen naast de jukeboxen al jaren de hoofdmoot van 'Rock Around the Jukebox' in het Autotron Rosmalen. Dit jaar zullen de bezoekers zich nog meer dan anders in hun jeugdjaren, of de jeugd of hun ouders wanen. Een bezoek aan 'the Rock Around the Jukebox Experience' is meer dan een korte reis in het verleden.

Het thema van dit jaar is Space-Age Design. Want de jaren zestig en zeventig stonden helemaal in het teken van reizen naar de maan. Dat kwam in verschillende consumentenproducten tot uiting, zoals Sputnik-lampen en Amerikaanse auto's met grote vleugels. Jukeboxen waren voor designers uit die tijd natuurlijk helemaal in om ze into space te ontwerpen.

De lezers van DeMooiRooiKrant kunnen voor 'The Rock Around the Jukebox Experience' toegangskaartjes winnen. Met het thema Space-Age Design ligt een ruimtevaartvraag voor de hand. Wie weet wie de eerste vrouw in de ruimte was, maakt kans op twee van de toegangskaartjes voor deze beurs.

Stuur de oplossing voor zondag 11 oktober naar redactie@demooirooikrant.nl. De winnaars worden in de krant van 14 oktober bekend gemaakt en kunnen hun prijs afhalen op het kantoor van DeMooiRooiKrant, Heuvel 17 Sint-Oedenrode.

Weet u het antwoord niet, dan kunt u toch gewoon naar 'The Rock Aroun the Jukebox Experience'. De toegangsprijs bedraagt 15 euro en kinderen onder 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.