Afbeelding

Mooi Rooi kind-ouder tennistoernooi

Sport

Sint-Oedenrode - De jeugdcommissie houdt dit jaar op 6, 7 en 8 november weer het gezellige MooiRooi kind-ouder toernooi.

Ook dit jaar hebben ze weer voor dezelfde opzet gekozen als de laatste jaren. Als een ouder lid is van de tennisvereniging en een kind niet dan mogen deze koppels ook meedoen. Andersom uiteraard ook. I.v.m. de wat oudere "werkende" jeugd op zaterdag hebben wij besloten om die dag pas om 13.00 uur te beginnen en door te spelen tot ongeveer 21.00 uur zodat deze "jeugd" ook mee kan doen. De wedstrijden duren 30 minuten. Indien noodzakelijk zullen we een aantal wedstrijden op vrijdagavond 6/11 inplannen. Op zondag vangen de wedstrijden aan om 10.00 uur en de laatste wedstrijd is om 15.30 uur. We sluiten de zondag weer af met de grote loterij en meteen daarna de prijsuitreiking .
Omdat we er weer een schitterend weekend van willen maken zijn ideeën en sponsoren wederom van harte welkom (tel. 475374) In iedere categorie zullen ongeveer 4/5 wedstrijden gespeeld worden. Dus mocht U inschrijven in twee onderdelen moet U er rekening mee houden dat U ongeveer 10 wedstrijden moet spelen. De indeling van de poules wordt door de trainer Cees gedaan . Inschrijfgeld voor dit toernooi is € 6,= per koppel. Inschrijfformulieren kunnen ingeleverd worden t/m zondag 25 oktober. Ook zijn de inschrijfformulieren te downloaden op de site van Tennisvereniging de Kienehoef.