Archief
Archief

Bente Voorn en Copyright winnen in Leende

Sport

Sint-Oedenrode - Tweede pinksterdag werd in Leende een selectiewedstrijd dressuur georganiseerd. Bente Voorn en haar paard Copyright zijn dit zomerseizoen in vorm en zo ook in Leende. Ze wisten een mooie proef neer te zetten in de klasse B welke werd beloond met 202 punten. Dit was goed voor een eerste prijs.

Miranda Ulehake en haar jonge paard Ginaretti H reden ook de B rubriek binnen, hun proef werd beloond met een vierde prijs. In Leende werd tevens een springwedstijd georganiseerd. Miranda zadelde hiervoor haar paard Eugenique op. Zij reden twee foutloze rondes in de klasse B en mochten zich op de derde plek opstellen.

Op zaterdag namen drie Rooise amazones deel in de klasse B tijdens de springwedstrijd in Asten. Isabel Geers en haar paard Alexander werden na twee foutloze rondes beloond met een hoge stijlbeoordeling en mochten zich voor een tweede prijs opstellen. Haar zus Julia Geers en haar Fleur Donja reden eveneens twee foutloze rondes en werden vierde. Jill klein maakte het succes voor Rooi compleet. Samen met Lynn v/d sonniuswijck reed zij twee foutloze rondes en behaalde de vijfde prijs. Jill Kleinen Lynn vertrokken tweede pinksterdag naar Schijndel om ook daar twee foutloze rondes te rijden. De combinatie werd hier beloond met een zesde prijs.