Logo
Logo

KV Nijnsel eindigt seizoen in de middenmoot

Nijnsel - Het korfbalseizoen zit er al weer op. Zondag hebben de dames van het eerste hun laatste wedstrijd gespeeld. Ze stonden tegenover TOG, een tegenstander die het goed doet in de eerste klasse. Ze staan op de tweede plek. Het zou dus een lastige pot voor KV Nijnsel worden.

TOG opent de wedstrijd meteen in de tweede minuut doormiddel van een mooi spel. Nicole de Koning wist hier echter goed antwoord op te geven en benutten een korte kans. De twee teams waren aan elkaar gewaagd. Beide teams creëerde kansen, maar werden niet benut. Iets waar KV Nijnsel de laatste tijd vaker las van heeft. De aanvallers bleven het proberen, maar wisten het gat van de korf niet te vinden. TOG antwoorden hier echter op waardoor de teller op 3-1 stond in de rust.
Nijnsel bleef achter de feiten aanlopen. Er werden leuke dingen opgezet maar TOG was ze steeds voor. Het lukte te dames niet om de achterstand in te halen. Jeugdtalent Joyce van Kessel wist nog twee mooie doelpunten afteronden uit een vrije worp en strafworp. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten met de cijfers 8-5 op het scorebord.
Voor het volgende seizoen is KV Nijnsel 1 hard op zoek naar een enthousiaste trainer en coach. De dames van het eerste zijn erg blij geweest met de hulp van tijdelijke coach Sanne van Roosmalen en tijdelijke trainer Kevin Kuis. Ze zijn dankbaar voor hun inzet. Ook zullen de dames Monique Merks erg missen, dit was haar laatste wedstrijd.