Afbeelding

Maak kans op vrijkaarten voor het Autotron

Algemeen

Alle 'auto's van het jaar' die vanaf 1964 tot nu deze titel hebben ontvangen, zijn in het weekend van 2 en 3 mei te zien op de Oldtimerbeurs in het Autotron in Rosmalen. Een unieke kans om de ontwikkelingen in de autotechniek in één middag aan u voorbij te zien komen. DeMooiRooiKrant mag onder haar lezers vijf keer twee vrijkaarten verdelen die toegang geven tot deze bijzondere tentoonstelling.

De 'Auto van het Jaar'-verkiezing is voor fabrikanten een belangrijke prijs. Het predicaat 'Auto van het Jaar' staat voor innovatie en durf. Autokopers nemen het advies van de jury graag ter harte: "De tentoonstelling geeft een mooi tijdsbeeld van auto's van toen en nu. Van opvallende kleuren naar zilvergrijs. Wat toen veilig was, is nu achterhaald. De tentoonstelling herbergt ook een aantal even bijzondere als opvallende auto's, zoals de Rover P6, de Porsche 928, de NSU RO80, maar ook de Opel Kadett E. Deze laatste was in de jaren '80 en '90 op elke straathoek te vinden. Kortom: genoeg te zien voor jong en oud", vertelt ChrisJan Lammerts van Autotron Rosmalen.

U kunt toegangskaarten voor deze beurs winnen. Als u ons kunt vertellen welk merk de afgelopen vijftig jaar, het meest de titel 'Auto van het jaar' wist te behalen, dan dingt u mee naar die vrijkaartjes. U kunt uw antwoord tot en met uiterlijk zondag 26 april sturen naar: redactie@demooirooikrant.nl. Weet u het antwoord niet, dan kunt u de beurs toch bezoeken. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro per persoon en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.