Afbeelding

Jade Kluijtmans wint in Bergen op Zoom

Roois nieuws
Afgelopen week heeft Jade Kluijtmans het tweesterren toernooi t/m 14 in Bergen op Zoom gewonnen. De overwinning had een bijzondere betekenis.

Op 14 november overleed plotseling Ad van der Kallen. Ad was niet alleen sponsor van Jade, maar bovenal haar adviseur op het gebied van tennismaterialen. Altijd zorgde Ad ervoor dat de tennismaterialen van Jade tiptop in orde waren. Na het overlijden van Ad hebben zijn vrouw Jeanne en de kinderen Jens en Elke besloten de passie van Ad voort te zetten. Met haar door Jens bespannen racket won Jade haar eerste twee partijen. Hierna moest ze aantreden in de halve finale.
Jade was in topvorm en trok de wedstrijd tegen Denise van Doremalen met grote overmacht naar zich toe: 6-0, 6-1. In de finale was Rosalie Ponsioen de tegenstander. In de eerste set was Jade de betere en won met 6-3. In de tweede set viel ze wat terug en de set ging dan ook met 6-4 naar haar tegenstander. In de derde set leek Jade de wedstrijd snel te beslissen, maar van 5-1 voor werd het toch 5-5. Gelukkig hervond Jade zich net op tijd, de laatste 2 games won ze beide op deuce. Een mooie overwinning, die Jade opdraagt aan Ad van der Kallen.