KV Rooi pakt eerste punt

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - KV Rooi staat momenteel onderaan in de poule met 0 punten. De dames van KV Rooi moesten dus afgelopen weekend punten gaan pakken. De coach en de dames waren gebrand om deze thuiswedstrijd te winnen.

Stormvogels begon erg fysiek aan de wedstrijd. De dames van senioren 1 moesten zich daar de gehele wedstrijd tegen proberen te wapenen. KV Rooi begon sterk met een 2-0 voorsprong, maar Stormvogels bleef niet ver op afstand. Het ging gelijk op tussen beide ploegen maar KV Rooi wist de overhand te nemen en met 6-4 de rust in te gaan. Tijdens de rust kregen de dames van Rooi de opdracht om door te zetten, uit te gaan van de eigen krachten en verdedigend niet te verslappen. Echter was het Stormvogels die sterk de kleedkamers uitkwamen en binnen enkele minuten na rust gelijk wisten te maken. Het zat KV Rooi even niet mee; kansen werden niet afgemaakt, verdedigend zakte het in en Stormvogels profiteerde daarvan. ’10 minuten voor tijd stond er 8-10 voor Stormvogels op het scorebord. KV Rooi was niet van plan deze wedstrijd te verliezen en wist knap terug te komen tot een stand van 11-11, tevens de einduitslag. Volgende week speelt KV Rooi om 12.30 uur thuis in de sporthal de Streepen tegen Altior.