Eerste uitgaven ’t Roois Spelleke komend weekend verspreid

Roois nieuws
Sint-Oedenrode heeft voortaan een eigen bordspel. ’t Roois Spelleke neemt spelers mee op pad door het dorp. Natuurlijk gaat dat gepaard met de nodige uitdagingen. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan het spel en aanstaand weekend worden de eerste mensen blij gemaakt met een exemplaar. Bedenkers Bjorn en Moniek Vijfvinkel gaan persoonlijk de spellen afgeven bij de mensen die er al eentje besteld hebben.

Dat maakt het voor de bezitters mogelijk om tijdens de feestdagen gezellig met familie ’t Roois Spelleke te spelen. De kans om een spel te bestellen of te kopen is uiteraard niet verkeken. Op verschillende plekken in Sint-Oedenrode zal het spel vanaf volgende week te koop zijn. Spelfreaks die het spel komend weekend al willen hebben, kunnen nog t/m vrijdag 18.00 uur reserveren. Hierdoor kun je als een van de eerste dit unieke spel spelen.
De verkoop start pas een kleine week later. De spelavond bij Café D’n Dommel op donderdagavond 20 november vanaf 20.30u, kan gezien worden als officiële kick-off. De entree is gratis en zonder onderschrijving. Zoals altijd is vol echter vol, dus wees er snel bij.

Speciale actie
Bij één van de spellen zit er tussen de opdrachtkaartjes een speciaal Golden Ticket. Ben jij de gelukkige en heb je dit ticket in jouw spel zitten, dan heb je een exclusieve dag karten gewonnen met Roois rallycoureur Mats van den Brand! Geniet hier zelf van of maak er iemand anders blij mee.