Familie Voorn zeer succesvol afgelopen weekenden

Roois nieuws
Het indoor seizoen werd dit weekend geopend in Son en Berlicum. Zaterdag en zondag werden alle klasssen springen verreden. De familie Voorn zorgde voor een succesvolle start van dit seizoen.

Marion Merks en Dolf namen deel aan de klasse L, hierbij behaalde ze een 9e plaats. Ook Julia Geerts en Darwin reden in deze klasse twee foutloze rondes en eindigen op een 4e plek. Peter Voorn en zijn paard Copyright mochten na een mooie omloop in de klasse BB, een 4e plaats in ontvangst nemen. Zijn dochter Bente Voorn kwam in Berlicum aan de start met haar pony Tarise. Ze behaalde een hoog aantal stijlpunten en mochten zich op een 2e plaats opstellen.

In het weekend van de clubkampioenschappen, werd er ook in Liempde een dressuurwedstrijd georganiseerd. Mariola Voorn startte haar paard Copyright na lange tijd. In de klasse B reed ze een keurige proef, die haar een 1ste plaats opleverde. De jury gaf aan ´genoten te hebben van haar proef.` volgende keer gaat ze het een klasse hogerop proberen. Judith Gilsing-Fernhout behaalde hier een 1e en 3e plaats met Goofie in de klasse M1.