Reünie groep 8 Odaschool

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Deze weken valt in deze krant te lezen over leerlingen van groep 8 die na jaren van samenzijn de basisschool verruilen voor de middelbare.

Ditzelfde gebeurde vijftien jaar geleden met groep 8 van meneer van Genugten op de Odaschool te Sint-Oedenrode. Sommigen oud-klasgenoten hebben nog regelmatig contact met elkaar, anderen hebben elkaar na de laatste schooldag in '99 niet meer gezien. Dit laatste geldt ook voor oud-klasgenoten Chansuay van Son en Michiel van Cuijk. Enkele maanden geleden troffen zij elkaar weer voor het eerst na vele jaren. Direct werd er gesproken over oud-klasgenoten; hoe zou het met ze zijn, wat doen zij vandaag de dag? Het duurde niet lang voordat het woord reünie viel en niet veel later werden oud-klasgenoten opgespoord. Inmiddels zijn de voorbereidingen vergevorderd en zijn oud-klasgenoten en docenten als Lambert van Genugten en Ad van Pelt geïnformeerd.
De reünie zal plaatsvinden op 28 september van 13:30 tot 17:00 bij Pan&Cook aan de Kerkstraat te Sint-Oedenrode. De middag zal bestaan uit een lunch inclusief twee drankjes met enkele hapjes. Heb jij je nog niet aangemeld? Meldt je dan nu aan via het evenement op www.facebook.com/odareunie Geen Facebook? Geen paniek, aanmelden kan ook bij Chansuay of Michiel via onderstaande contactgegevens. Wij hopen alle oud-klasgenoten terug te zien op 28 september, tot dan!
Chansuay van Son, T: 06-30500282. E: chansuay.vanson@gmail.com . Michiel van Cuijk, T: 06-54722243, E: michiel@vancuijk.com .