Afbeelding

WSD installeert nieuw bestuur

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Op woensdag 25 juni jl. is het nieuwe bestuur van WSD geïnstalleerd. Het bestuur bestaat uit 22 wethouders en raadsleden. Zij komen uit de 11 gemeenten waar WSD voor werkt. Uit hun midden hebben zij Ed Mathijssen, wethouder van gemeente Sint-Michielsgestel, als voorzitter gekozen. Johan van den Brand, wethouder van gemeente Haaren is herkozen als plaatsvervangend voorzitter.

WSD begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Zij maakt dit gemakkelijk en aantrekkelijk voor werkgevers en de 11 gemeenten waar WSD voor werkt. Samen met hen creëert WSD duurzame kansen en werk. WSD werkt voor de gemeenten Best, Boxtel, Haaren, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son & Breugel en Vught.
Bij de installatie van het nieuwe bestuur nam WSD tegelijk ook afscheid van het oude bestuur. Tijdens deze gelegenheid heeft de heer Frans van den Boomen, raadslid voor de gemeente Sint-Oedenrode, de gouden WSD-speld uitgereikt gekregen. De heer Van den Boomen nam na 20 jaar afscheid als lid van het Algemeen Bestuur van WSD. In 1994 werd hij geïnstalleerd als lid van het Algemeen Bestuur. Vier jaar later vervolgde hij zijn bestuursschap in het Dagelijks Bestuur. De heer Van den Brand prees de heer Van den Boomen die een echte ambassadeur is voor WSD en vooral voor haar medewerkers met een arbeidsbeperking. Van den Brand bracht, namens het bestuur, zijn dank over en als blijk van waardering voor 20 jaar betrokkenheid en inzet stak hij met veel plezier de heer Van den Boomen de WSD spel op.
.