Persoonlijke aandacht en kwalitatief betere lingerie

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Stapt u binnen bij Pari Bodyfashion aan de Heuvel in Sint-Oedenrode, dan wordt u met opgeruimde blik te woord gestaan. Persoonlijke aandacht; daar draait het voor eigenaressen Paulien Derks en Rian Peters om. Zelfs de winkelnaam is vanuit deze persoonlijke instelling tot stand gekomen. ‘Pari’ Bodyfashion is namelijk gebaseerd op de voornamen van beide dames. De aanschaf van nieuwe lingerie, bad- of nachtmode is dan ook een zeer persoonlijke aangelegenheid.

“Iedereen wordt door ons persoonlijk geholpen”, geeft het tweetal aan. Zij blijven gewoon zichzelf en juist daarin ligt hun kracht. Zo kunnen ze iedereen goed advies geven. Klanten die de weg naar Pari Bodyfashion eenmaal hebben gevonden, blijven terugkomen. PrimaDonna, Mey, Marie Jo, Triumph, Sloggi, Ten Cate… Pari Bodyfashion biedt een uitgebreide keuze aan de kwalitatief betere lingeriemerken voor dames, heren en voor kinderen. Een hemd is niet zomaar een hemd. “De betere merken gebruiken betere materialen. De hemden van Mey zijn bijvoorbeeld mooi rond gebreid met kwalitatief mooie garen”, vertelt Rian.

De dames kopen de nieuwe collectie in op gevoel én op de vraag natuurlijk. Vorig jaar werd er bijvoorbeeld veel gevraagd naar bikini’s met een grote cup-maat. “Daar wordt nu veel van verkocht. Klanten weten dat we dat in voorraad hebben”, geeft Rian aan. Zij en Paulien richten zich beiden op de klant, maar hebben wel echt hun eigen smaak. Bij de inkoop van de nieuwe collectie zorgt dat altijd voor een mooie mengelmoes. “Meestal kiezen we om de beurt die items waar onze voorkeur naar uitgaat en daarna overleggen we samen. Voor bepaalde setjes hebben we vaak zelfs al specifieke klanten in gedachten.”
Dat Pari Bodyfashion zich richt op de lingerie van betere kwaliteit, betekent niet dat er alleen maar dure spullen worden verkocht. Ook voor een redelijk bedrag kun je er al een heel goede BH of slip kopen. Bovendien profiteren klanten regelmatig van aantrekkelijke acties. Koop je vier Ten Cate-producten, dan hoef je er maar drie te betalen. Daarin kun je alles combineren wat je maar wilt. “Dat soort acties verloopt altijd erg goed. Van Sloggi kunnen we vaak de grootste acties aanbieden: drie halen, twee betalen. Sloggi heeft voor elk wat wils. Van naadloos ondergoed dat goed past onder strakke kleding, tot de meer ouderwetse modellen met gulp.”
Zo werken Paulien en Rian al bijna 15 jaar samen tussen de lingeriesetjes, de pyjama’s en nachthemden en de badkleding. Volgens eigen zeggen zijn ze er nagenoeg ‘blind’ in gestapt, maar inmiddels hebben ze al heel wat klandizie gelukkig gemaakt met goed passende lingerie. Loopt u ook eens binnen bij Pari Bodyfashion. De badkleding en zomernachthemden zijn momenteel volop in voorraad en binnenkort start er weer een nieuwe actie.

Pari Bodyfashion, Heuvel 15A. Tel 0413-330838.