Afbeelding

Nieuwe eetgelegenheid Eerschot: Magdy Plaza

Roois nieuws
Sint-Oedenrode wordt door menigeen als een culinair dorp gezien. De vele restaurants en cafetaria’s die er gevestigd zijn, zorgen ervoor dat lekker eten voor de meeste Rooienaren doodnormaal is. Toch is er plek voor meer, bijvoorbeeld in de wijk Eerschot. Donderdag opent er een nieuwe eetgelegenheid aan het Mgr. Bekkersplein: Magdy Plaza.

Het wordt een cafetaria, grillroom en pizzeria in één. Meerdere eetmogelijkheden zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. De cafetaria zorgt voor lekker verse friet en de eigenaar en zijn personeel zitten al jaren in het vak, omdat ze eerder een eigen zaak hebben gehad. Een groot voordeel om een goed begin te kunnen maken. De eetgelegenheid is modern met goede apparatuur. De gast zal zich er direct thuisvoelen. Een bijkomstigheid is dat het binnenkort mogelijk is om je eten te bestellen en het vervolgens thuisbezorgd te krijgen. Zo hoef je niet per se de deur uit om lekker te eten. “Alles wordt van een goede kwaliteit ingrediënten gemaakt en we hebben zeer goede prijzen”, zo luidt de beschrijving op de officiële Facebook-pagina van Magdy Plaza.
Magdy Plaza bevindt zich op het Mgr. Bekkersplein 6b. Donderdag 30 januari wordt de zaak geopend voor publiek. Vanaf dat moment kan iedereen elke dag van 12.00 uur tot en met 22.00 uur binnenwandelen of bellen.