KV Rooi 1 ijzersterk tegen SVSH-KSV 1

Roois nieuws
Deze wist Ellen Hulsen allebei koudbloedig af te ronden. Direct daarna was het Sanne Hulsen die van een afstandje de korf wist te raken en binnen 10 minuten stond het 3-0 aan de kant van KV Rooi. SVSH-KSV was nog niet uitgespeeld en dat lieten ze merken met een 3-1. Door het hoge baltempo van KV Rooi, kwam er kans, na kans. Rachel Heijmans wist daarom haar doorloopbal bovenhands keurig in de korf te gooien en bracht daarmee de stand op 4-1. Hier werd snel op gereageerd door de tegenstander van KV Rooi en zij brachten daarmee de stand maar liefst op 4-3. Daarna werd er door Marlou Schoenmakers en Sanne Hulsen een prachtige aanval opgezet. Hieruit kwam een vrije worp die door Sanne Hulsen werd afgerond, 5-3. In de laatste minuut voor rust was het weer Ellen Hulsen die voor KV Rooi de bal in het mandje wist te leggen en daarmee de ruststand op 6-3 zette.

Na rust begon Rooi weer ijzersterk aan de wedstrijd en wist Rachel Heijmans van afstand de scoren. Door deze stand: 7-3, wist KV Rooi de wedstrijd naar zich toe ze zetten. Daarna was het Marlou Schoenmakers die haar onmogelijke doorloopbal prachtig wist af te ronden. SVSH-KSV knokte door en zetten de 8-4 op het scorebord. Voor KV Rooi was daar Dorenda van Liempd die haar vrije kansje wist te scoren, 9-4. Het laatste woord was aan SVSH-KSV, die in de laatste 3 minuten hun strafworp wist te benutten. Hiermee brachten zij de eindstand van het ijzersterke team KV Rooi op 9-5. KV Rooi 1 bedankt het overvolle publiek en uiteraard haar de reservespeelsters, Sanne Kuijpers, Dirkje van Heesch en Sanne Witlox.

Volgende week zondag speelt KV Rooi 1 uit tegen Jes om 12.55u.