Afbeelding

KBO Programma Reizen 2014

Roois nieuws
De KBO St Oedenrode is voornemens in 2014 twee vakantiereizen en een vijftal dagtochten aan te bieden. Op 12 mei maken we een 5 daagse vakantie naar Frankrijk en Duitsland. We gaan naar de Vogezen en het Zwarte Woud waarbij het accent zal liggen op cultuur en natuur. Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan nodigen wij u uit op 16 januari om 1030 uur de presentatie in Odendaal bij te wonen. Hierbij kunt u dan tevens lid worden (€ 23,00 p.p.) waarbij behalve reizen nog talloze andere mogelijkheden en hulp voor u open liggen. Bovendien merken wij bij de reizen en dagtochten steeds vaker dat mensen uit hun isolement kunnen komen, omdat de geborgenheid van een groep als vertrouwd wordt ervaren.

Om een breder publiek te dienen heeft de commissie reizen van de KBO zijn grenzen verlegd en komt ze in augustus met een fantastische vliegreis naar Krakau in Polen. In Polen hebben we de beschikking over een bus en een gids zal ons de hele week begeleiden. We komen ook in Auschwitz-Birkenau. Over deze reis komt in maart informatie in het kontaktblad. Natuurlijk mag u op 16 januari wel uw belangstelling hiervoor uitspreken.

Ook houden we in 2014 hele en halve dagtochten, zodat er elke maand wel wat te doen is. Omdat de dagtochten tot € 60,00 kosten (alles inclusief behalve drankjes) kunt u deze ook aan iemand schenken als cadeau. Inschrijven gebeurt door overmaking op de rekening van de penningmeester waarbij de datum van overmaken bepalend is voor de volgorde van meegaan. Leden hebben altijd voorrang op niet leden en leden van andere KBO’s zijn ook welkom. Omdat we geen winst hoeven te maken worden de reizen per kostprijs aangeboden. Wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:

Jan Vogels ?474065 voorzitter van de commissie en
meerdaagse reizen+dagtochten
Ton van den Hurk: 474516, meerdaagse reizen+dagtochten
Lia Fierens: 472746, korte dagtochten
Corrie v d Heyden: 473550, meerdaagse reizen Nijnsel
Tonny van Acht: 479238, gedelegeerd bestuurslid en
penningmeester KBO